torstai 7. huhtikuuta 2016

Keskiviikon ohjelma alkoi jo sujua rutiinilla. Aamulla ajeltiin Manavalaan. Ilmoittautumisen jälkeen tytöt lähtivät lastenosastolle ja pojat miesten osastolle.
Kuva lastenosaston ulkopuolelta.

Lastenosastolla me kaikki pääsimme syöttämään lapsille aamupuuroa ja sen jälkeen opiskelijat mittasivat intialaisten sairaanhoitajaopiskelijoiden kanssa lämpöjä ja verenpaineita muutamilta lapsilta. Lämpö täällä ilmoitetaan Farenheitteina, joten osassa mittareista tuli meidän mielestä hassuja lukemia ja osassa 'normaaleita'. Kaikki sitten muutettiin farenheiteiksi. Tämän kierroksen jälkeen mentiin taas leikkihuoneeseen leikkimään. Intialaisia opiskelijoita me kiinnostimme kovasti, melkein enemmän kuin lapset....

Verenpainetta mittaamassa.
Lämpöjä kokeilemassa.
Henkilökuntaa ja opiskelijoita.

Lounaan jälkeen menin miestenosastolle, koska siellä oli yksi englantia puhuva asukas, joka oli pyytänyt tapaamista kanssani. Se olikin mielenkiintoinen keskustelutuokio paperin välityksellä ja kosketti minua kovasti.
Illalla ystävämme vei meidät vierailemaan hindutemppelissä ja saimme tuoksutella ja fiilistellä oikeaa Intiaa. Temppeli oli kopio vuoren rintellää Jammu-Kasmirissa sijaitsevasta temppelistä ja saimmekin kulkea 'luolassa', kahlata 'virrassa' ja kivuta lukuisia portaita ja seikkailla sokkeloisissa käytävissä. Aika hauska idea, jostain syystä tuli Vekkula mieleen.

Hanumanilta voimaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti