maanantai 11. huhtikuuta 2016

Torstai ja perjantai menivätkin jo rutiinilla. Välillä vähän osastot vaihtuivat, tytöt menivät välillä naisten osastolle ja pojat tulivat lasten osastolle.
Itse halusin olla lasten osastolla, koska oli jo tutustunut lapsiin ja mielestäni minusta oli siellä ehkä eniten hyötyä, sen nyt mitä oli.
Käytiin kärryttelemässä ja keinumassa Manavalan alueella muutamien lapsien kanssa ja voi sitä iloa ja jännitystä, kun he pääsivät osastolta välillä ulos. Ja keniuminenhan nyt on riemukasta kaikista lapsista.
Kävelytuella kävelemistä auttamassa

Illalla käytiin vielä ystävämme kanssa hieman ostoksilla ja lipsahdettiin katsomaan myös Kultaisen Temppelin iltavalaistusta. Nyt siellä oli paljon rauhallisempaa kuin sunnuntaina ja ei ehkä päästy niin moneen kotialbumiinkaan.


Perjantaina olin Manavalassa vain aamupäivällä ja kävin sitten järjestämässä seuraavan päivän Delhin kyydityksen ja muut käytännön asiat kuntoon.

Perjantaina iltapäivällä kävimme vielä tututstumassa Mr Jollyn ja Mrs Balquishin pieneen luomufarmiin, jossa alkaa tulevaisuudessa myös maatilamatkailu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti