perjantai 1. huhtikuuta 2016

Onpahan ollut pitkä päivä tänään. Mutta antoisa ja seikkailua täynnä. Delhin kautta lennettiin tänne Amritsariin. Delhi-Amritsar lento kesti 45min ja siinä ajassa tehokkaat lentoemot ja stuertit ehtivät tarjoilla meille aamupalan. Laukut tulivat ajallaan ja kaikki meni muutenkin sujuvasti.
Amritsarin kentällä meitä oli vastassa Jeet travelsin Mr.Joli, joka saattoi meidät hotellille. Pieniä kuvioita vaati sopivien huoneiden löytyminen, mutta lopulta majoituimme kaikki mukavasti.
Pienen elpymisen jälkeen lähdimme reippaina vielä ostoksille ja syömään. Ostoskeskuksessa ladattiin kortille rahaa ja sitten siellä sai ostaa kojuista mitä mieli teki. Herkullista thalia sainkin heti nauttia. Niin oli jo nälkä ettei edes annoksesta muistanut kuvia ottaa.
Katseltiin paikallisia värikkäitä vaatteita, mutta pikkuisen jäi projekti kesken, joten siihen palataan myöhemmin.
Illalla käveltiin vielä tyttöporukassa lähialueella etsimässä adaptereita viestintävälineisiimme, mutta ei löydetty.
Liikenne on hyvin kaoottista, joten emme uskaltaneet pimeässä lähteä seikkailemaan tien toiselle puolelle. Se jää huomisen hommiksi.
Hotellin alakerrassa on oikein viehättävä kahvila, jossa käytiin vielä iltaherkut nauttimassa. Kuva sieltä minusta ja Essistä, ollaan himppasen väsyneitä jo.
Huomenna paperitöiden hoitoa ja vierailu Pingalwaran pääkonttorille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti